Logo-auberges-gravenhof.jpg

Auberge s'Gravenhof


In our hotel you can enjoy the friendly hospitality, the extensive breakfast, delicious dinners from our fine cuisine. Or would you choose for a High-Tea, champagne brunch or wine tasting? Directly from the hotel are several great hiking and bicycle tracks.
Website: www.auberge-sgravenhof.be
logo-de-kommel.jpg

De Kommel


Men kan hier genieten van de verfijnde Frans-Belgische keuken met een vleugje van de Mediterrane invloeden. De begeleidende wijnen uit de wijnkaart zijn met zorg gekozen en de prijs/kwaliteit is hier erg goed. De nagerechten zullen niemand onverschillig laten.
Website: www.dekommel.be
logo-blanckthys.jpg

Blanckthys


Het hotel is gelegen in het centrum van het gezellige ‘s Gravenvoeren en toch grenzend aan de natuur. Deze 2 vierkantshoeves in Maaslandse Renaissancestijl liggen midden in de glooiende heuvels van de Voerstreek. Het is de ideale uitvalsbasis voor een vakantie in dit prachtige stukje Vlaanderen.
Website: www.blanckthys.be
logo-de-cantarel.jpg

De Cantarel


In dit meest idyllisch gelegen hotel van de voerstreek ontdek je wat rust betekent. Reeds 20 jaar gekend om zijn prachtige ligging en smaakvolle keuken weet ondertussen iedereen waar ze moeten zijn voor een heerlijke voerense forel of iets anders lekkers uit onze uitgebreide menu kaart. Zowel de wintertuin,het terras en het restaurant zijn zalig om te vertoeven.
Website: www.decantarel.be
logo-hof-de-draeck.jpg

Hof de Draeck


is een stijlvolle en lieflijke hostellerie gelegen in een oase
van rust. Reeds 25 jaar het adres voor gastronomische verfijning en creativiteit in het meest oostelijke puntje van Vlaanderen.

Website: www.hof-de-draeck.be
logo-the-kings-head-inn.jpg

The kings head inn


Welkom met Limburgse Gastvrijheid, familiaire sfeer,
rust en ontspanning.
Wij serveren smaakvolle diners o.a. streekproducten (glutenvrij koken) Pergola Tuinterras om na te genieten
van uw wandeling.
Website: www.tkhi.be